HIT U SVETU! ZA SEDAM NEDELJA PLIVAĆETE U NOVCU: Luda, ali efikasna metoda, A JOŠ JE I BESPLATNA! HIT U SVETU! ZA SEDAM NEDELJA PLIVAĆETE U NOVCU: Luda, ali efikasna metoda, A JOŠ JE I BESPLATNA!

HIT U SVETU! ZA SEDAM NEDELJA PLIVAĆETE U NOVCU: Luda, ali efikasna metoda, A JOŠ JE I BESPLATNA!

NajnovijeZanimljivosti 17/01/2018

Zvuči ludo, ali mnogi kažu da stvarno deluje. Uradite ovih pet  stvari i brzo ćete se obogatiti! Reč je o drevnoj kineskoj metodi. Ne... HIT U SVETU! ZA SEDAM NEDELJA PLIVAĆETE U NOVCU: Luda, ali efikasna metoda, A JOŠ JE I BESPLATNA!

Zvuči ludo, ali mnogi kažu da stvarno deluje. Uradite ovih pet  stvari i brzo ćete se obogatiti! Reč je o drevnoj kineskoj metodi. Ne možete ništa da izgubite ako probate.

Australijski akupunkturolog dr Karlton Smit tvrdi da postoji neverovatna povezanost tačaka na nosu i bogatstva!

Uradite ovih pet  stvari u kući, i brzo ćete se obogatiti: Drevna kineska metoda! Zvuči fantastično i otkačeno, ali ne možete ništa da izgubite ako probate!

Sprečite da hladnoća ulazi ispod vrata i prozora: Jeftin trik čuva toplotu, struju i novac!

Dr Smit tvrdi da pritiskompravih tačaka na nosu uspeh i bogatstvo nam sigurno dolaze, jer te posebne akupunkturne tačke nosa imaju neverovatnu sposobnost da privuku novac kao magnet.

Kako ova, pomalo otkačena teorija, funkcioniše?

– Pritiskom pravog mesta na nosu menja se tok električnog strujanja kroz nervni sistem i otvara se prostor za privlačenje bogatstva – kaže doktor, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture ušiju.

– Novac dolazi onda kada naučite da ga primate – vaša aura će tada snažno privući obilje. Ovu novu tehniku nazvao sam „tehnika ispravnog pritiska“. Vrlo je jednostavna i neverovatno uspešna – tvrdi doktor.

Dr Smit je proveo šestomesečno istraživanje na 347 dobrovoljaca. Svi su bili spremni da isprobaju novu tehniku, a trebalo je ispitati i dokazati da će pritisak na prava mesta na nosu i na mostu nosa imati uticaj na poboljšanje finansijske situacije testiranih osoba.

LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? Rade je pronašao način da greje celu kuću ZA DŽABE

I dogodilo se čudo – 91 odsto ispitanika nakon 18 nedelja je reklo da im se finansijska situacija radikalno poboljšala.

Primena metode dr Smita:

Odvojite za sebe par minuta svako jutro i svako veče. Nastojte da budete sami u prostoriji i raskomotite se. Svake nedelje, svako jutro i veče, pritisnite prstom 10 sekundi (lagani pritisak u kontinuitetu) samo jednu tačku sa donje slike.

Počnite prve nedelje sa prvom tačkom. Dok je lagano držite pritisnutu, duboko se koncentrišite i vizualizujte situaciju koji je dole opisana za tačku broj 1.

Sledeće nedelje ujutro i uveče, pritisnite 10 sekundi tačku broj 2 koncentrišući se na situaciju opisanu pod brojem 2. Proces neprestano ponavljajte, sve do sedme nedelje i sedme tačke.

Ako se već do tada ne dogodi finansijsko poboljšanje, krenite ispočetka, sve dok ne osetite željeni priliv novca.

 

Dr Smitova tablica vizualizacija i odgovarajućih akupunkturnih tačaka nosa:

1. Za napredovanje u poslu
Zamislite sebe na novoj funkciji, s novom odgovornošću. Naravno, i sa novom,puno većom platom.

2. Za nasledstvo
Recite sami sebi koliko volite svoju porodicu i prijatelje i koliko vas oni vole i žele da vas nagrade novcem, nekretninama…

3. Za povraćaj poreza
Mislite na to kako ste dobar i savestan radnik, koji teško radi i koji je zaslužio dobar povraćaj poreza.

4. Za dobitak na nagradnim igrama
Igrajte nagradne igre (bez velikih ulaganja i rizika) i zamišljajte se sa velikom nagradom.

5. Za finansijski poklon, donaciju, ulaganje u vas, stipendiju…
Zamišljajte sebe kao vrednu osobu koja zaslužuje da dobije novčani poklon ili ulaganje za svoje talente, uspehe i ideje.

6. Za dobitak od deonica, ulaganja, fondova…
Ako već niste, uložite nešto u deonice, fondove i slično i zamišljajte kako dobijate veliku sumu novca kroz te investicije.

7. Za povećanje plate
Mislite na povećanje prihoda ili plate, koje ste i te kako zaslužili.

Izvor: Informer

Najnovije vesti:

 • Traži se ime za novi most u Novom Sadu

  Iako su dva luka novog Železničko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu već spojena, most i dalje nema svoj zvanično ime, pa je njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu „NSBuild“ predložio da celokupna javnost predloži najbolje rešenje za ime...

 • SITUACIJA GORA NEGO IKAD: Poslednje tri godine su najtoplije ikada zabeležene, a tek nas čeka PAKAO

  Protekla 2017. godina samo je još jedan dokaz galopirajućeg globalnog zagrevanja, čiji trend stalnog porasta ne može da se zaustavi. Posle 2016. godine, 2017. godina je druga najtoplija godina otkako postoje merenja. Svetska meteorološka organizacija UN to je objavila na svom...

 • Oštećena fasada katedrale u Vršcu

  Rimokatolička crkva sv. Gerharda od Sagreda, jedna od najvećih rimokatoličkih crkvi u Srbiji, zbog svog impozantnog izgleda i dimenzija često se naziva „katedralom“, iako nikada nije bila sedište biskupa.  Dugačka 61, a široka 22 metra, sa tornjevima visokim 63...

 • STRADALA PRED 21. ROĐENDAN: Studentkinja izgubila život u UŽASNOJ NESREĆI u Novom Sadu

  Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je juče u Kliničkom centru Vojvodina, posle pet dana borbe lekara za njen život. Nesreća se dogodila u petak, oko...